Бившата съпруга на британския принц Андрю и херцогиня на Йорк  е диагностицирана

...
Бившата съпруга на британския принц Андрю и херцогиня на Йорк  е диагностицирана
Коментари Харесай

Сара Фъргюсън за шока след втора диагноза за рак

Бившата брачна половинка на британския принц Андрю   и херцогиня на Йорк  е диагностицирана с рак на кожата, оповестиха международните организации. 64-годишната Сара Фъргюсън се подложи на лекуване за рак на гърдата предходната година, откакто беше диагностицирана през юни. Сега херцогинята на Йорк е диагностицирана със злокачествен меланом, откакто са й били отстранени няколко бенки по време на реконструктивна интервенция след направената й мастектомия.  

В обява в Instagram херцогинята на Йорк приказва за своя " потрес " от новата диагноза, само че споделя, че е в " положително въодушевление ". Тя благодари за многочислените известия " с обич и поддръжка ", оповестява BBC. Тя е третата кралска персона, която оповестява за медицински проблем или процедура.  

„ Отделям малко време за себе си, защото бях диагностицирана със недоброкачествен меланом, форма на рак на кожата “, разгласи тя през днешния ден.  

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Sarah Ferguson (Fergie) (@sarahferguson15)

 

Според източници, близки до херцогинята, тя се е върнала във Англия, откакто в началото се е възстановявала в Австрия.  Втората диагноза рак в границите на шест месеца явно е огромно предизвикателство, споделят източници, само че тя е устойчив човек и получава грижите и поддръжката на фамилията си, отбелязва английската медия и напомня, че Сара Фъргюсън досега е показвала забележителна дарба да се съвзема след компликации от всевъзможен темперамент.    

Тя беше омъжена за херцога на Йорк, принц Андрю, в продължение на 10 години, преди да се разведат през 1996 година Двамата имат две дъщери - принцеса Беатрис и принцеса Юджийн - и трима внуци и не престават да споделят общ дом, Royal Lodge - парцел, благосъстоятелност на Crown Estate в Windsor Great Park.
Принцесата на Уелс и кралят също имат здравословни проблеми 
В сряда дворецът Кенсингтън удостовери, че Катрин, принцесата на Уелс, ще остане в болница до две седмици, след като се подложи на планувана коремна интервенция, като интервенцията е била сполучлива.  Дворецът не разкри детайлности, само че беше конкретизирано, че казусът не е обвързван с раково заболяване.  

Малко след това  Бъкингамският замък заяви, че кралят ще се подложи на лекуване заради доброкачествено заболяване на простатата. Предполага се, че той е изискал да показа диагнозата си с обществеността, с цел да насърчи други мъже, които имат признаци, да се прегледат.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР